0

3/5 avklarade!

Då var man mer än halvvägs igenom denna arbetsvecka. Bara två dagar kvar nu, sen så är det helg!


Skrev ju om att jag var så otroligt pigg förra veckan. Klev upp tidigt och var duktig och motionerade mm. Det höll inte i sig speciellt länge...

För den här veckan så har det varit precis tvärtom. Kanske beror på att jag jobbar dagsskift? Eller är det p.g.a att höstmörkret smygit sig på kanske? Hursomhelst så har jag varit otroligt trött hela veckan. Knappt orkat med någonting efter jobbet. Förutom att titta på tv, sitta vid datorn och spelat tv-spel då.

Jag som hade tänkt träna gym och fortsätta med mina powerwalks/löparturer den här veckan. Antingen är det ren lathet eller också beror det på att jag inte känner mig riktigt kry. Har ont i halsen på mornarna och fryser hela tiden, förkyling på G kanske? Hoppas inte.


Idag så har jag iaf orkat ta mig till farmor & farfar för att boka in stugan i Vemdalen några helger i vinter. Det gäller att vara ute i god tid då det är många utomstående som vill hyra och redan börjat boka. Så till att börja med blir det en helg i mitten av december, en helg i februari och en halv vecka i mitten av april! Det ser jag fram emot. Förhoppningsvis blir det fler gånger också. Nu när vi har bra bil att åka i. Då kan man bara sticka iväg spontant någon helg om man vill. Förutsatt att det inte är någon annan som bokat stugan då vill säga.Jag längtar faktiskt efter vintern. Hoppas på en massa snö så man kan åka mycket snowboard!
Och apropå snowboard. Jag ska få en ny!
Får den förhoppningsvis imorgon. Jag skickade efter den från Stadium.se där de hade rea, så med snowboard och bindningar så blev det endast 1600:-. Det är kanske inte den snyggaste snowboarden jag kunde hitta, snarare den billigaste. Men jag känner att jag inte vill lägga ut flera tusen, huvudsaken är att jag har något att åka på!

 

0

Kramfors, tur & retur.

Idag har jag varit i Kramfors. Kom på att det är det längsta norrut som jag varit, någonsin! Tidigare så har jag aldrig varit längre norrut än Sundsvall.

Åkte vid tio imorse och kom inte hem förrän runt sju-tiden. Totalt har jag spenderat hela 6 timmar i bil i dag. Och det känns kan jag lova! Är alldeles mör... Men det var det värt.  Det kändes bra att få träffa lillebror. Krama honom och umgås lite, se hur han har det.

Fast lite jobbigt var det förstås också. Speciellt då det var dags att åka tillbaka hem igen. Hann bara vara där i ca tre timmar eftersom det tar sådan tid att åka, men som sagt. Det var det värt. Usch, den här helgen har gått alldeles för fort. Trots att jag haft långhelg och varit ledig i tre dagar. Ser redan fram emot nästa, då ska jag nog inte göra någonting. Bara vara.

Nej nu ska jag titta på "Kommisarien och Havet", trots att det är dubbat och man stör sig och blir irriterad. Kommer förmodligen inte orka att se hela ändå, är så otroligt trött så det känns som att jag kan somna vilken sekund som helst...

0

Födelsedagsfirande.

Idag så har det varit Marcus födelsedag, hela dagen. Och detta har firats så klart. Först hade vi ett litet kalas här hemma hos oss, och sedan bar det av till Knåda för att ha ett till.

Så idag har det blivit mycket godsaker som man stoppat i sig.


Och nu ikväll så har jag bara varit hemma. Tagit det lungt, tittat på tv, lyssnat på musik, suttit vid datorn och druckit lite vin. Mys.

Ska snart krypa ner i sängen tror jag. Sätta på någon film som man kan bli trött till. Vill inte vara uppe alltför sen då det bär av till Sundsvall imorgon bitti! Gruvar mig lite inför bilresan dock. Drygt att åka bil ibland. Som tur är så har jag laddat upp med nya tidningar, fika, iPod och en bok. Så jag ska nog klara mig ändå.


So long.

Liknande inlägg