Mina senast inköp från Zalando – Torsdag

Torsdagen har varit händelserik med både besök i stall, effektivt arbete och såklart nya inköp när det gäller garderoben. Det är ju redan vår och snart sommar så fick lite panik över att garderoben behövde uppdateras. Som vanligt tycker jag att jag inte har någonting och det jag har är gammalt och tråkigt. Men hallå, det går inte in ett enda klädesplagg till i garderoben så jag har nog kläder egentligen :). Men för att ta saken från början..

Jag vaknade 08:00 idag och dagen var riktigt bra, solen sken och jag började med att åka till stallet där hästarna står. Dem fick sin frukost och sedan blev dem utsläppta i hagen, dem älskar verkligen komma ut. Extra mycket nu när våren är här, grönt gräs har börjat växa i hagarna.

Efter det så körde jag hem och började jobba med marknadsföringen, bland annat för ett företag som jobbar åt Zalando.

Det är ganska skönt att kunna sitta och jobba med laptopen i knäna hemifrån. Det är en lyx som många inte har tycker jag. Det viktigaste när man jobbar hemifrån är att ha disciplinen att faktiskt göra det. Det finns många saker som kan distrahera dig och det kan vara väldigt lätt att lägga sig i soffan en stund och kolla på TV…(Game Of Thrones någon http://m.imdb.com/title/tt0944947/)

Och nu till det roligaste idag, dagens inköp hos Zalando(PS använd alltid rabattkod när du handlar hos Zalando som du hittar här). Som nämnt ovan så behövde garderoben enligt mig uppdateras lite inför våren och den kommande sommaren ❤️. Jag handlar nästan uteslutande hos Zalando då dem är billigast, har störst och bäst utbud samt snabba leveranser och gratis returer ifall man vill byta storlek eller bara beställt hem något för att prova.

Listan hade kunnat göras oändlig men dagens mål var att hitta ett par nya snygga sneakers, shorts, något tröja samt en bikini. Lättare sagt än gjort så satt jag och bläddrade igenom kategorierna hos Zalando i timmar men hittade tillslut lite jag beställde, se nedan:

Sneakers

Vad tycker du om dessa snygga Nike Air från Zalando? Jag älskar dem :)

nike-airmax-hos-zalando

Shorts

Snygga cleana shorts i kaki färg, basplagg som alla måste ha helt enkelt.

zalandoshorts2

Tröja

Klassisk tröja för att matcha till shortsen. Så fin och tidlös.

poloroundneck1

Bikini

Bikinis har jag redan så himla många, så det var svårt. Gick för en med lite färg, ganska enkel men ändå snygg framförallt när man fått lite färg och är brun :-)

ON541H01Q-K12@8

Vilka plagg var dina favoriter av dem? Vad tycks? Är själv helnöjd! Har du gjort några inköp hos Zalando senaste tiden och brukar du handla hos Zalando?

Kram ❤️

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *