Bläddrar bland hundratals nyårsklänningar, men inget köp

Jag gillar att vara ute i god tid, som exempelvis så var jag på ett möte idag angående bloggen och jag var redan på plats en halvtimme innan, många tycker det är helt onödigt men inte jag eftersom jag har mobilen. På mobilen kan jag svara på mängder med mail under denna halvtimmen, uppdatera mig över socialamedier och unna mig lite shopping, jag älskar att shoppa. Snart är det nyår och det är dags att hitta KLÄNNINGEN bland alla hundratals nyårsklänningar. Detta för mig tar oftast mycket tid och jag behöver verkligen bläddra bland hundratals nyårsklänningar innan jag kan bestämma mig för vilken. Det är en viktig fest och man vill ju se vacker ut och vara perfekt klädd :-)!

Iallafall för att komma till saken så satt jag på de vanliga butikerna zalando, nelly, asos, bubbleroom och hm osv, you name it finns mängder idag. Summerar man alla nyårsklänningarna på dessa sidorna så måste det vara tusentals att välja mellan och det är sjukt jobbigt och stressande för mig. Jag spenderade mestadels av de 30 minuterna med att klicka upp klänningar jag kan tänka mig i flikar för att förbereda tills jag kom hem. Mötet gick bra och för att snabbspola framåt så kom jag hem tillslut och det var dags att kolla vidare i lugn och ro.

Några av klänningarna som är starka kandidater just nu(låter ju nästan lite som ett presidentval 😉 Klänningsval 2016 helt enkelt!)

la021c04u-q1110

Denna klänningen är nog favoriten just nu, så snygg och enkel men ändå med fina detaljer. Älskar den lilla rosetten runt midjan och tror själva modellen på klänningen hade passat mig perfekt. Vad tycker ni om denna? Från Zalando.

710320-0014_1

Sen har vi då en lite mer åtsittande klänning, är rädd att se ut som en korv men gillar den och med lite snygga accessoarer så blir den också ett solklart val.

bubbleroom-twisted-dress-silver-grey_9

Sen har vi då ett korvskinn till som inte är svart, tror man glittrar fint i denna.. åhh vad svårt att välja bland alla snygga klänningar blir lite smått galen faktiskt.

Blev det något köp då? Nä inte ännu, jag behöver mer tid att fundera över vilken jag skall välja. Gillar dem svarta så det blir antagligen en av dem, säkra kort. Svart går aldrig fel. Kanske med lite paljetter, glitter eller annat på <3 Eller ja, kommer säkert köpa fler än en, de funkar ju perfekt som festklänningar också.

Hjälp mig!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *